Welkom bij HC Walcheren
 

Routebeschrijving


Navigatie:
Sportweg 10
4387 PM Vlissingen

Coördinaten:
51.474632, 3.590036

Per auto: (vanaf de A58)
Volg vanaf Bergen op Zoom de A58 richting Vlissingen. Aan het eind van de A58, gaat u bij de stoplichten rechtdoor en neemt u de eerste afslag rechts direct na de Sloebrug. Hierna slaat u bij de stoplichten linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op. Op de Nieuwe Vlissingseweg slaat u bij de tweede stoplichten linksaf het bedrijventerrein Vrijburg op. Op het bedrijventerrein slaat u de eerste weg rechtsaf naar de Sportweg.

Met het openbaar vervoer:
U kunt de hockeyvelden ook bereiken met de bus. Vanaf Station Middelburg neemt u buslijn 58 in de richting Vlissingen, Scheldeplein (C). Bij bushalte Abeele moet u uitstappen. Vanaf de bushalte loopt u naar de stoplichten waar u oversteekt en daarna direct linksaf het bedrijventerrein op kunt lopen via het voetpad. Vervolgens loopt u via het voetpad langs het zwembad, waarna u aan uw rechterhand de hockeyvelden kan zien liggen.

Sportpark Vrijburg:
Nadat u rechtsaf geslagen naar de Sportweg komt u de hockeyvelden na het zwembad tegen aan uw rechter hand. Parkeren kan op het parkeerterrein binnen de hekken van het sportpark, indien het parkeerterrein vol is kunt u op het parkeerterrein van het zwembad parkeren.

U bent gearriveerd…. welkom!

 

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d