Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Op deze pagina kun je je aanmelden om lid te worden van Hockeyclub Walcheren. Door onderstaand inschrijfformulier in te vullen kun je snel en gemakkelijk het lidmaatschap van HC Walcheren afronden. Het is belangrijk dat je alle gegevens zo volledig mogelijk invult, op deze manier kan HC Walcheren in contact met je komen en blijven!

Wil je eerst proeftrainingen volgen? Vul dan ook onderstaand inschrijfformulier in! Je staat eerst geregistreerd als proeflid, we zullen dan contact met je opnemen over met welk team je mee kan trainen. De eerste vier trainingen ben je proeflid, daarna kan je beslissen of je definitief lid wilt worden!
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
 
Extra informatie
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


d